Showing Incomplete in Articulate Online Despite Successful Results

I have published a course to Articulate Online today. Despite getting a Results screen that shows passing, I don't show as having completed the course within Articulate Online. I have tried taking the quiz in Chrome, Microsoft Edge and Internet Explorer browsers with the same result. I take care to press 'finish', fully exit the course and close my browsers but continue to show as "incomplete" in reporting.

I have read the article on these types of issues at https://articulate.com/support/article/user-receives-an-incomplete-status-or-no-attempt-is-recorded, but none of them seem to apply. All settings appear identical to past courses (I am the developer of the content). I am wondering if the course file might be corrupted especially since I uploaded another course today which shows me as 'completed'

Please see the attached Articulate Package and Quizmaker Output. The course was created in Presenter '13 using Quizmaker.

4 Replies
Leslie McKerchie

Hello Ann!

Have you gotten a chance to re-test the content since you are not experiencing an issue with another course?

You can:

  1. Open a new, blank presentation in PowerPoint.
  2. Go to the Home tab, click the drop-down arrow beside New Slide, and chooseReuse Slides.
  3. In the Reuse Slides panel, click the Browse button and choose Browse File.
  4. Browse to your original PowerPoint file and click Open.
  5. At the bottom of the Reuse Slides panel, mark the box to Keep source formatting.
  6. Right-click the first slide in the Reuse Slides panel and select Insert All Slides.
  7. Save the new presentation and republish.

Let us know how that works for you.