Cannot get Video, or Narration to play when show in Review360 or in preview. HELP!

I am having an issue w/ my Narration on a slide playing. I can see the annotations, and I recorded my voice along with it. The voice is not playing. When I click on "audio editor" it looks as though my narration isn't there at all.

In Review360 I cannot get my screen capture video with sound to play either. I can play it inside of the slideshow in PowerPoint presenter360 (when I'm building), but not when preview, or review in Review360.

4 Replies
Leslie McKerchie

Hello Alycia and welcome to E-Learning Heroes :)

Thanks for reaching out and sharing what you are running into with your published course.

With your permission, I'd like to take a look at your project file to investigate what's happening. You can share it publicly here, or send it to me privately by uploading it here. I'll delete it when I'm done troubleshooting.

Anya Bigwood

Hi Alycia - I've just looked at your thread as I'm having a similar issue. I have set up animations with sound effects and inserted a gif image into my slides which I'm building using PPT Presenter 360. When I run a slide show they play fine, but they don't play at all in Review 360. 

Could you share the resolution you figured out so I can see if it works for me?

Leslie McKerchie

Hello Anya and welcome to E-Learning Heroes :)

Hopefully, Alycia will be able to chime in and share her solution with you here.

If you don't hear back soon, we'd be happy to help.

With your permission, I'd like you to share your project file with our support engineers to investigate what's happening. You can share it privately by uploading it here. It will be deleted when troubleshooting is complete.