Clickng Sync Animations does nothing

Don't know what happened to my Articulate, but I can no longer sync animations. Clicking the button just does absolutely nothing. PowerPoint 2007, Articulate Presenter, v6.3.1009.1313Pro.

I've tried numerous audio files in both .wav and .mp3 formats, and several different PowerPoint files. I'm mystified. Any help?

11 Replies
Brian Batt

Hi Scott,

If you are experiencing unexpected issues with your animations, annotations, the audio editor, or others, the issues may be related to your Regional Language Settings in a non-English Windows environment. Alternatively, if you do have an English installation of Windows, your Regional Language Settings could still be incorrect in rare instances. 

For more information on how to correct your Regional Language Settings, please see the KB article in the link below: 

http://www.articulate.com/support/presenter09/kb/?p=1321

Scott Byers

Brian Batt said:

Hi Scott,

If you are experiencing unexpected issues with your animations, annotations, the audio editor, or others, the issues may be related to your Regional Language Settings in a non-English Windows environment. Alternatively, if you do have an English installation of Windows, your Regional Language Settings could still be incorrect in rare instances. 

For more information on how to correct your Regional Language Settings, please see the KB article in the link below: 

http://www.articulate.com/support/presenter09/kb/?p=1321

All the settings looks correct for US English.