'Edit video properties' not working in studio '13

I have a course with several videos embedded into slides. When i go to the articulate ribbon and select the video drop down and then try to select the edit video properties, I get an error report 'We're sorry, soemthing went wrong...'

 Here is what is inside the information hyperlink:

<?xml version="1.0" encoding="utf-16"?>
<ErrorReport xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
  <ReportType>Error</ReportType>
  <ApplicationName>Articulate.Presenter</ApplicationName>
  <Version>7.5.1412.920</Version>
  <SerialNumber />
  <Enterprise>false</Enterprise>
  <Email>trevor.hubert@investorsgroup.com</Email>
  <Date>2015-03-30T15:49:37.788156-05:00</Date>
  <Message>The file c:\users\hubert1\appdata\roaming\articulate\presenter\project\4156ad6e-757b-42e4-932f-d99aa157cd3a\videos\b9863d1f-70b6-4f67-b073-a924dcb8e1f6\6DxbYIU6twd.mp4 has no video.</Message>
  <Source>Articulate.Video.Design</Source>
  <StackTrace>Articulate.Video.Encoding.EncodingPackageException: The file c:\users\hubert1\appdata\roaming\articulate\presenter\project\4156ad6e-757b-42e4-932f-d99aa157cd3a\videos\b9863d1f-70b6-4f67-b073-a924dcb8e1f6\6DxbYIU6twd.mp4 has no video.
   at Articulate.Video.Encoding.EncodingPackage.CreateAsIsEncodingPackage(String inputFileLocation)
   at a.aa.c.a.t.ax(String A_0, String A_1)
   at a.aa.c.a.t.x(PresenterVideo A_0)
   at a.aa.c.a.r.a(PresenterVideo A_0)
   at a.aa.c.a.r.c(PresenterVideo A_0)
   at a.aa.c.a.n.a(InsertSlideVideoOptions A_0)
   at a.aa.c.a.j.h()
   at a.aa.c.a.j.g()
   at a.aa.c.a.j.f()
   at a.aa.c.a.i.b(IPowerPointContext A_0, IWin32Window A_1, String A_2, PresenterVideo A_3)
   at Articulate.Presenter.Media.Video.c(VideoRequestData A_0, PresenterVideo A_1)
   at Articulate.Presenter.Media.Video.EditVideoProperties(VideoRequestData videoRequestData)
   at a.aa.i.ab.a(m A_0)
   at a.aa.i.de(a A_0)</StackTrace>
  <FlashVersion>WIN 17,0,0,134</FlashVersion>
  <PrivateMemory>188,108 K</PrivateMemory>
  <VirtualMemory>634,652 K</VirtualMemory>
  <OSVersion>Windows 7 6.1.7601 Service Pack 1</OSVersion>
  <CLRVersion>4.0.30319.1026</CLRVersion>
  <ProcessorCount>4</ProcessorCount>
</ErrorReport>

 

1 Reply