Problem with images synchronization

Hi,

I've got synchranization problem with my latest project.

I put video in presenter panel and images in a main window. Than I have set entrance animation for all of them in powerpoint using advanced time line i.e. first picture one should display in 12th sec and next image in 1:20 and so on.

The problem is that after publishing, the times are completely different (running on my PC).

I thought that maybe there is a problem with my presentation and started a new one but it doesn't help. What could be a reason?

One presentation contains 1-2 slides. Each one with a movie and pictures.

The movie in presenter vindow is about 50-100MB and there is about 15-50 pictures (depending on the presentation, because I've a few different)

5 Replies
Peter Anderson

Hey Bartlomej!

I'd recommend sending us your files so we can take a closer look. Please create an Articulate Presenter package, then upload the zip file to our server. You can review how to do this here: 

 

Send to Articulate Presenter Package – Articulate Presenter ’09 Help

 

Upload the resulting zip file from your computer to our server using this upload form: 

 

Articulate Support - Upload Your Files for Review 

 

Please be sure to include a description of your issue, your version of PowerPoint, version of Windows and version of Presenter '09, which you can find in Help and Support -> About Articulate Presenter. Please also include the URL for this thread so I can follow up with you personally in the forums. And feel free to come back and leave your case number here so I can keep a close eye on it. Thanks!