Slide show always starts on the wrong slide.

I have an odd problem, probably with Powerpoint, not Articulate, but I thought I'd throw it out here to see if anyone else has experienced it.

In Powerpoint, I want to look at the Articulate Presenter presentation in Slideshow view, starting on the slide I currently have selected. So after selecting the slide, I click on "Slide show" button at the bottom of the screen and it SHOULD start the slideshow on the currently selected slide. It doesn't, it goes to one of my inserted Flash videos and plays that slide instead.

I have thus far:

  1. Repaired the installation of Office 2010
  2. Rebooted the PC
  3. Deleted the slide with the Flash video, recompiled the video in Captivate, and reinserted in on a new slide (so now it goes to a different video slide)
  4. Checked for macros, and there don't appear to be any.

Does anyone have ideas? Thoughts?

5 Replies
Bridget Brown

Brian and Jim -

Low these many months later you have helped someone else!  I just spent about 90 minutes trying to figure out why I was only seeing my first slide.  I never even know that that option existed - so, like Jim, I'm not sure how it got set that way.  But you saved me!

Thanks so much!!

Brian Batt

Bridget Brown said:

Brian and Jim -

Low these many months later you have helped someone else!  I just spent about 90 minutes trying to figure out why I was only seeing my first slide.  I never even know that that option existed - so, like Jim, I'm not sure how it got set that way.  But you saved me!

Thanks so much!!


Glad to hear that it helped!