Sync Animations

Hi,

I am having trouble with syncing my animations.  I have done this many times using Articulate but for some reason am running into problems.

I have created my animations in PPT - when I play them in PPT they play correctly.

I go to Articualte to "Sync Animations"  with my audio - everything plays right and syncs correctly.  But once I preview or publish the animations they are not synced they way I recorded them in Articulate - some don't show up at all.

Any suggestions?

Thanks,
Patti

3 Replies
Peter Anderson

Hi Patricia!

If you are experiencing issues with your animations, a good place to start would be to refer to this blog entry.

And while Presenter supports the vast majority of PowerPoint animations, it does not support them all. For a list of supported animations, please see this article

Also, you can refer to our online documentation regarding syncing your animation timings with your audio here and here

If you continue to experience the issue despite adhering to our best practices, please feel free to create an Articulate Presenter package, then upload the zip file to our server. You can review how to do this here: 

 

Send to Articulate Presenter Package – Articulate Presenter ’09 Help

 

Upload the resulting zip file from your computer to our server using this upload form: 

 

Articulate Support - Upload Your Files for Review 

 

Please be sure to include a description of your issue, your version of PowerPoint, version of Windows and version of Presenter '09, which you can find in Help and Support -> About Articulate Presenter. Please also include the URL for this thread so I can follow up with you personally in the forums. And feel free to come back and leave your case number here so I can keep a close eye on it. Thanks!