Web Object problem?

Dear all, I have problem with Web Object in my presentation. For captivate simulations I used Web Object. I published my presentation into WBT format. It's working fine in my machine, but, when I try to open it in any another machine web objects are not displaying. I tried to find out the solution, I came to know that the problem with flash player security settings. I did the global changes in flash player in one machine it's working fine, but doing it in all the machine is not possible, so, can any one know the solution please help me............how to fix this........ Thanks in Advance Santhosh Kumar.M

9 Replies
Brian Batt

Hi Santhosh,

Are you viewing the presentations locally instead of online?  If so, you're running into a cross-zone issue with Internet Explorer.  Essentially, you're watching local content with spurts of online content in the presentation.  For whatever reason, Internet Explorer doesn't like to do that.  Thus, I'd recommend publishing your presentation online & viewing it there.

santhosh kumar

Hi Brian Batt,

    Thanks for your answer....

    If I want to view my presentation in locally, if I publish it into WEB format is web objects will not  display? and one more thing...

I am facing one more problem with Web Object those are not working in LSM also, I published in LMS format and I uploaded into moodles, when I test that course web objects are not displaying it is showing the error message like "Sorry there is no content",  it is showing the problem with path.. but I didn't changed any path just I published in LMS format and I selected .zip and I uploaded it into Moodles... could you please tell me what is the problem exactly. I am using CP5 for my simulations, because of that only I am using Web Object.. CP5 will give the AS3.0 coding which is articulate will not support right......if any solution please help me........

Santhosh Kumar.M

santhosh kumar

 Thanks Brian.... got it...

  One more  question, in my presentation there are many CP simulation,  after publishing my articulate presentation those CP output files loosing their quality, if I check the CP output I mean swf quality is good, after inserting it into articulate and in published output loosing the quality I think you can understand what I am trying to say.... could help me on this... I am selecting flash player 10  in cp to publish... and tried  in flash player8 also.. not solved....

Thanks

Santhosh Kumar.M

Brian Batt

Hi Santhosh,

When you insert media like SWF, MP4, FLV, or web objects, Articulate doesn't modify the quality of the file.  In fact, it's not possible for us to modify those media types.  However, you might check your presentation and see if it's scaled to fill the browser or lock to the optimal presentation size.  If it's set to fill the browser and the media has the ability to resize itself, then the output may appear stretched.

For more information, see the link below:

http://community.articulate.com/tutorials/courses/customizing-the-presentation-size.aspx