Dial Issue

I created this based on a free template that Nicole Legault shared. I am having trouble with the first stop on the dial. If you let go of the dial at the first stop, you can't grab the end of the pointer to move it to the second stop. This issue is present for the first stop on the dial and not the others. Is there something simple to fix this that I'm just missing?

Also, the dotted line border does not show up when previewing or publishing. It becomes a solid line. 

I'm using Storyline 360, latest version.

Here is a video of the issue. The story file is attached within this review link. 

https://360.articulate.com/review/content/1ecf7034-1525-4d15-ac34-c8374a5457de/review

5 Replies
Melanie Sobie

Thanks Michael! That helps! I had to make the text box in layer one smaller so that it wasn't over the position of the pointer when the value =1. 

However, I'm not sure why this doesn't affect the other layers? The text boxes in those layers are also over the position of the dial. 

Ren Gomez

Hi Melanie,

Thanks for sharing your file! I'm sorry that you ran into a bug we have reported where a solid border is showing in your dial when you set it to dashed. We have it reported it to our team, and continue to keep an eye on it to evaluate how many customers are impacted and what impact it has on courses.
 
Here's some more detail about how we tackle bugs. I'm sorry that I can't say when this issue will be fixed, but you're in the right place to stay updated on this bug's progress.