9 Replies
Leslie McKerchie

Hello Nicole and welcome to E-Learning Heroes. 😊

Thanks for reaching out and sharing what you are experiencing when previewing your project.

With your permission, I'd like to take a look at your project file to investigate what's happening. You can share it publicly here, or send it to me privately by uploading it here. I'll delete it when I'm done troubleshooting.

Michelle Mullette

I published to Review 360 and LMS (SCORM 2004 3rd edition) and they now work. 

I did fuss around awhile with mine, so might have stumbled onto the fix without knowing it.  Random things I tried, changing it to a freeform question, changing it back cause it didn't seem to solve the problem. Having it show a layer instead of jumping immediately to the next slide (just added a beep sound on the layer, super simple and short). But when previewing the individual slides during this, they both worked, it was only when I tried viewing them together or the whole scene that there was an issue.  But gave Review 360 a shot and it worked...and today it's behaving in preview.  Sorry, I don't have better suggestions for you.  Good luck with your project! The Articulate support team is great at sleuthing these things out, so you are in good hands. 

Lauren Connelly

Hello Michelle!

After looking at Nicole's case, our team reported that Multiple Drag and Drop/Drag Over triggers cause succeeding drag instances to be unmovable as a possible software bug. As a workaround, we recommend using Drop On instead of Drag Over triggers.

Here's more information on How We Tackle Bugs. We'll keep you updated in this discussion!