Error with Quiz Results Slides

Hey guys,

First time poster! Switched over from Captivate and loving Storyline 360 so far! I'm having some issues with my quiz results slide. I don't know if something is going on with the variables but I can't figure it out. I did insert a results slide, edit/design it, and then paste it into the end of each post-assessment in my course (Each scene is a module), not sure if that messed up anything or matters. For some of the results slides, it will report a percentage but it won't be accurate because I'll go through and select all the right answers and it will leave me at 80%. I have edited the results slides and made sure all the right slides were chosen to calculation. I think it has something to do with the triggers and the variables on the slide. Any suggestions? Don't really understand variables all that much (Still new).

Thank you!

- Jenny :) 

3 Replies
Leslie McKerchie

Hi Jenny,

Thanks for reaching out and sharing what you are running into with your project.

With your permission, I'd like to take a look at your project file to investigate what's happening. You can share it publicly here, or send it to me privately by uploading it here. I'll delete it when I'm done troubleshooting.

Jenny Graham

I uploaded it privately. I need to also add that the pre-assessments (slides look similar) are fine and those don't need any changes. I want the immediate correct or incorrect feedback to show for the pre-assessments and no issues there. The quiz results slide is supposed to only calculate for the post-assessment slides (10 questions for each of the 7) and it appears that I have them checked correctly in the results slide so I don't know what's going on. Just needed to make sure I added that I am not including answers to pre-assessments with the results slide and that I only want review feedback for the post-assessments (not immediate feedback). Hope this makes sense!