Help - things are cut off

Hi everyone,  

 

I've been having issues the last couple of days with SL3.  When I insert images or text box - a part of the object gets cutoff for no apparent reason.  Yesterday I closed my project and tried again and it seemed to work when I re-inserted my images - not so lucky today.   Either way,  I should not have to do this.  

 

I've attached a screenshot to demonstrate the issue.   Things to note - I have tried about three times to close the project and try again.   Also - the image on the right is sent to the back therefore that is not the issue.  Any suggestions?  

 

 

3 Replies
Katie Riggio

Hi, Tom. Thanks for bringing this behavior up.

So sorry you're running into this, and I'd love to help investigate! I'm unable to recreate the cut-off issue in a test Storyline 3 (Update 6) file; screenshot attached.

We'll figure this out together! A few questions to help us determine our next steps:

  • What Storyline 3 update are you using? You can find this detail by clicking on the Help tab, then About Storyline.
  • Is this happening with one project? If so, what happens when you import it into a new Storyline file?
  • If this is occurring intermittently on several projects, a simple repair of Storyline 3 should do the trick. Could you give those steps a try and let us know how you go?
Tom Seguin

Hi Katie,

Thanks for your reply. I’m using the latest version of Storyline 3; update 6 3.6.18134.0

I have had it happen on a couple of projects now. When I preview the slide however, all is normal. The published version is also ok. Its just in my workspace that I am having the issue.

I’ll try a repair.

Tom