Play Again button results in a blank slide

I have created a number of D&D games using a StoryLine template. Here is an example. The game works fine except that when you click on the Play Again button ... which uses the "Restart Course when user clicks" trigger, the result is a blank slide.

I have attached the .story file. I would appreciate any solutions as how to fix this issue.

Thanks,

Russ

8 Replies
Garth Yorko, T.E.

I tried a few things and came up with this combination:

On your Results Page and Lost Game layers I added triggers to reset your varaibles to 0.

I changed your trigger from Restart course to Jump to Slide 1

The order of the triggers is important, the variables need to be reset prior to jumping to slide 1.

I set the Properties of the base layer to Reset to Initial State when revisited.

This seemed to work

Leslie McKerchie

Hi Russ! Okay, your response made me dig a little deeper

This actually has been identified as a bug and the fix is on target to be released with our next update.

What I do not know the answer to is when that update will be.

I'm going to flag this thread for myself though, so that I can follow up and update at the appropriate time.

Good catch Russ!

Simon Blair

Leslie McKerchie said:

Hi Russ! Okay, your response made me dig a little deeper

This actually has been identified as a bug and the fix is on target to be released with our next update.

What I do not know the answer to is when that update will be.

I'm going to flag this thread for myself though, so that I can follow up and update at the appropriate time.

Good catch Russ!


Any news on a fix? I just ran into this issue running Update 5.

I didn't see this bug mentioned in the release notes for the last two updates.