Processing Error - Quiz and LMS not getting along

I keep getting the following error when testing my Storyline lesson + quiz in our LMS. Everything works great until I get to the results slide, then I get this: 

  • The value (blah blah blah...) is not a valid value for the cmi.interactions.10.description element. The data was not updated. More information: Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: value
  • The value (do reh mi .....) is not a valid value for the cmi.interactions.11.description element. The data was not updated. More information: Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: value
  • The value (yada yada ...) is not a valid value for the cmi.interactions.12.description element. The data was not updated. More information: Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: value

I thought it might be the # of characters in my questions, so I went in and made sure that the question descriptions were shorter than 250 characters (question copy is long on the slide, just not in the description field that the question box pulls from - since it doesn't work quite the same as Quizmaker).

But, I still get the same error message when I test the file. Blearg.

Please help!

Michelle  

1 Reply
Leslie McKerchie

Hi Michelle! Have you tested your course in SCORM Cloud? This will help determine if the issue is Articulate related or coming from the LMS side. If the same issue occurs in SCORM Cloud, we could take a closer look at what's going on. If you cannot replicate the issue, you can look at some articles here and here that may help with common LMS issues or you may have to contact them directly.