Radio buttons not showing in preview

Good morning all,

I've created some question slides in Storyline 360.  I've added the radio buttons to the slide, I've added a submit button, converted the slide to a freeform slide, set the correct answer, added correct and incorrect feedback and when I preview the slide or scene the radio buttons are missing form the slides.

This is not happening on all of the ones that I have created, just most of them.

I've attached a picture of 3 screen prints of the issue.

Does anybody have any suggestions to rectify this issue?

Regards,

Steve

6 Replies
Ashley Terwilliger

Hi Steve,

Did you attempt to turn off the Shuffle? That's the one workaround for that issue Michael linked too. 

I hadn't seen the difference in desktop vs. mobile, but I'd love to take a look at your .story file if you're still having issues after changing the shuffle. Can you upload a copy here using the Add Attachment button? 

Steve Cox-Voyle

Hi Ashley,

Thank you for getting back to me.

Turning off the shuffle does work, but ideally I want the answers to be shuffled if the end user needs to do the knowledge check again.

I tried the Hide Background Graphics option, which did display the bullet points but removed the graphics, which is not what I'm after either.

Alyssa Gomez has reported the issue 13 days ago, do you know when a fix is due?

Regards,

Steve

Leslie McKerchie

Hi again Steve,

Great news!  We just released another update for Articulate 360, and included a few important fixes that you'll see in the release notes here

The item you'll be interested in is:

Fixed: In drag-and-drop interactions, drag items might return to their original positions during quiz review or be hidden by other objects.

Just launch the Articulate 360 desktop app on your computer and click the Update button for Storyline 360. Details here.

Please let us know if you have any questions, either here or by reaching out to our Support Engineers directly.