Shapes/Variables not all showing in Trigger condition

I am probably missing something simple here, but I have some 16 checkbox shapes in a slide and I'd like to attach conditional triggers to some of them.  The problem is that I cannot see 2-3 of the shapes when I open the "if" window in the Conditions panel.  I attached a short doc here to explain what I mean.  I also attached the slide from the story file.  

Any help would be appreciated. 

12 Replies
Amit Goel

Yep, those are the ones I can't see ( ED AV open and ED AV closed).  I cannot scroll up any more than I am.  I even tried moving the entire Conditions window down on the screen to try to get to those shapes. 

I wonder why you can see it and I can't.   I cannot even view the top of the scrollbar.  

Well, thank you anyway.

 

 

Amit Goel

Hello Leslie and Alyssa, 

Thank you for the responses.  

I have the window open as full as I can make it.  I attached a document with a screenshot of what I see for the scrollbar.  As you can see, I can't view the top of it.  but I still try to push it up from the bottom!  

I never really thought about screen resolution all these years, but I went to the Story Size thing in Design and set it to 1,024 width x 768 height with Lock Aspect Ratio and Scale to Fit.  That didn't make a difference either.  The screenshot for that is also in the attachment.  

Again, thank you for your feedback.  I can't figure this out, so I created my own little workaround.  

Amit Goel

Hi Ashley, 

Thank you for the feedback.  I went to the link you sent and checked on the DPI and the screen resolution.  I adjusted both of them, but it didn't help.  

It's probably something really simple that I'm missing.  But I figured out a work around until I sort out what the issue is.  

Thanks again for your help.  

Amit

Amit Goel

Well, I checked all the settings and I was well above 1,024 x 768 screen resolution.  

But I changed it anyway to see what would happen.  I also played around with DPI.  

Unfortunately, nothing worked.  But it's ok.  I figured out my own workaround. 

I decided that given my tight development schedule, this is not really an issue of concern right now. And I don't want to waste your time with it either.  I'm sure you all have a lot more pressing stuff to take care of.  Anyway, this issue is extremely minor in the scheme of things.  

Whenever I have an issue with Storyline, I can count on the dedicated members and staff on these message boards to offer some feedback.  I appreciate that very much.  And I'm sure I'll be posting again soon with some new issue!  

I'll have a computer friend over my place soon or I'll share my screen with one of my colleagues and sort this out when I have a few more minutes.