4 Replies
Magnus Nirell

That red text is coming from ByteScout (a third party library that converts emf to swf).  

When that arrow is being converted to a swf it appears Bytescout thinks it is not registered. 

I would suggest you try re-install, reboot and re-size the arrow (to clear the cache copy) and try again.

Also, can you please tell me what other bugs you are running into?

If you can email me directly at mnirell@articulate.com with a list I will be happy to take a look at these issues for you.

Wim van den Bosch

Magnus,

Thanks for replying.

I will note the bugs as I go and will email you about this.

First, I would like to ask you to take a look at  a problem I can't get resolved other then to make an extra slide after a user failed to solve a question the first time-round.

Scenario: I made a drag & drop slide and automatically let the user advance when the last item is dropped. If they failed to do this correctly they will get a second and final attempt.

The issue: When redoing the slide a second time, the dragged items are still in the drop targets, which at first I thought isn't so much of a problem, but it is actually, since if the user will drag over the item marked as "last" it will automatically advance prematurely!

So, how can I get a user to get a second attempt on a drag and drop question an starting with a slide in it's original state. (yes, reset slide to initial state is checked)

I made a post about this issue which include the story file: http://community.articulate.com/forums/t/12710.aspx

Thanks for your attention