Strange problem, please help!

Hello everyone,

I have run in to a strange problem. The project was working fine in both the FLASH version and HTML5 version, now suddenly it isn't working in the FLASH version.

The problem occurs on my first slide, where I require a first name and last name to be entered. There are triggers on the submit button that are set to require both names to be entered before advancing to the second slide.

What is strange is that these triggers initially worked for both FLASH and HTML5, now they do not!

Any suggestions?

3 Replies
Christie Pollick

Hi, Gene -- Thanks so much for reaching out with your question and sorry to hear of your difficulties! You may want to take a look at this information on testing your published output in the intended environment, and also this information to ensure you are using Adobe Flash Player 10.3 or later.

Please let us know if that helps, and if issues persist, you are welcome to share your file and we will gladly do some testing for you on our end. :)

Gene Rukavina

Thanks, Christie.

For now, I have come up with an inelegant solution to my problem.

I originally had 2 separate triggers for the submit button.

One trigger activates the submit button if the first name AND last name text fields are populated (not blank).

I removed the second trigger that was set to show another slide layer telling the user that both first name and last name were required (if first name OR last name was blank).

My best guess is the problem had something to do with either the order of the triggers or my attempt to show another layer over the base layer.

I am still fairly new to all things Storyline 2!

I know it is all part of the learning process. :)

Christie Pollick