Triggers w/Conditions not working in Internet Explorer

Hello,

I have a Storyline that I have created that uses data entry boxes that are set with triggers/conditions. I did this because unlike the quiz feature, I needed all data boxes filled out appropriately.

When the user selects submit I should get a layer showing correct or incorrect based on the information that was entered. I can get this to show with Chrome, but not in Internet Explorer 11. 

The rest of my Storyline seems to be working properly, it is just on this screen where I have the triggers/conditions. If it works with Chrome, I know that my conditions are set-up correctly. 

Any suggestions?

9 Replies
Ali Goulet

Hi Nikole,

If you open an Articulate Storyline course from your local hard drive, you'll encounter security restrictions from the computer, web browser, Flash Player, and network that'll cause various features of your content to fail. To properly test your published content and share it with others, make sure to upload it to the environment for which it was published. For instance, if you were to Publish for Web you'll want to upload the published output to a web environment to properly test it. 

I published your course for the web and uploaded it to tempshare to test it in a web environment. It seems to be behaving as expected in both Chrome and IE 11. You can view it here. Please note- that's a temporary link and will only be accessible for 10 days. Let me know if you're still seeing it not behaving properly there.