Unable to See Engage Interactions on Publish

Getting a blank screen on the Engage Interaction on a Storyline published project (Web).  I can preview it fine within Storyline itself.  This is based off a PowerPoint import that had the Engage Interaction already within it.  I also tried importing a duplicate version of the Engage interaction and getting same results.

Any ideas?

5 Replies
Peter Anderson

Hi Hector!

Have you had a chance to test your content after uploading it to a website? Because Engage interactions are treated like web objects, if you try to test them locally, before uploading the course to its intended environment, the web objects (Engage interactions) will not function correctly. More here

If you'd like a quick and easy way to test your content, simply upload it to Tempshare

Mahesh  Sajjan

Hi..

       i want to know about in the Articulate Storyline i am using a layer interactivity instead of Tab interactivity, here i have a problem with the layer i.e if i listening complete preview of the slide after that i want to listen fist layer or second layer instead of again clicking the preview option...so please help me.. revert me back as early as possible...

Thanks&Regards

Mahesh Sajjan

mahesh.ah88@gmail.com

Hector Martinez

Peter Anderson said:

Hi Hector!

Have you had a chance to test your content after uploading it to a website? Because Engage interactions are treated like web objects, if you try to test them locally, before uploading the course to its intended environment, the web objects (Engage interactions) will not function correctly. More here

If you'd like a quick and easy to test your content, simply upload it to Tempshare


Was able to see the engage content once uploaded to the Website, thanks!!  

Peter Anderson

Mahesh Sajjan said:

Hi..

       i want to know about in the Articulate Storyline i am using a layer interactivity instead of Tab interactivity, here i have a problem with the layer i.e if i listening complete preview of the slide after that i want to listen fist layer or second layer instead of again clicking the preview option...so please help me.. revert me back as early as possible...


Hi Mahesh, 

Can you give me a little more information about what you're hoping to do, or exactly what the issue is if you're experiencing strange behavior? 

Thanks!