Unsuccessful using SHARE link with reveiw

I have yet to be able to successfully share a project using Review.  The link that is generated and sent appears to be non functional (doesn't give the typical blue color with hovered over....actually does nothing).  I have sent to myself, others, different systems.  It can't be this difficult.  It's a copy and paste process right?

 

18 Replies
Michael Hales

Justin,

Now that sir is what I call a great response to a problem. I really appreciate the time you time

you took to provide such a complete answer.

While I claim no expertise I see a difference between the link in your demo and what I am getting.

This is the link that Review is producing:
undefined/review/content/83e76b52-2251-493e-b528-f2538891cb24/review

Could that be the issue?

As to the process, I was following same as you described.

Success to you,
Michael Hales 260-436-8488

Justin Grenier

Wow, it's really strange and unexpected that you're seeing undefined in place of https://360.articulate.com, Michael.  Our team is looking into this right away.  Can you tell us what browser and browser version you're using to test this?

In the interim, just a quick tip  that the SHARE link is generally the same as the URL in the address bar (unless you have multiple versions of the Review item), so you can use that as a workaround:

Same URL

We'll keep you posted on what we find out here.  Thanks for reporting the problem!

Alyssa Gomez

Hi Shelley,

Thanks for chiming in, and really sorry to hear you're hitting this error. Here are a couple of things you can try:

  • Clear your cache in Internet Explorer 11. Here's how: on the very right-hand side of the browser, click on the gear icon, then click Safety, and finally Delete browsing history.
  • Log out and log back in to https://360.articulate.com/

Let me know if that helps at all!