Chris Bloom
Chris Bloom
eLearning Specialist at Constant Contact
Activity
Chris Bloom replied to the discussion More question types
"Okay, thanks for the info!"
  • over 5 years ago11/06/17 at 3:19 pm (UTC)
Activity
"Thanks, Alyssa! Glad we were at least able to nail down why it appears in some cases and not in others.   "
  • over 5 years ago06/09/17 at 4:17 pm (UTC)
Activity
"Hi Alyssa! I'm using Studio '13. I published for LMS, and also published directly to AO. Here's what I'm finding... The file has an inc..."
  • over 5 years ago06/08/17 at 2:29 pm (UTC)
Activity
"Hey there,  I'm seeing a similar problem when I'm publishing through Articulate Studio. (I'm guessing it has the same compression method..."
  • over 5 years ago06/06/17 at 3:01 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom replied to the discussion Playlist not playing on publish
"Thanks, Alyssa! I'm not sure what I did on my end that prevented it from playing on publish. But if it's working for you, then it's gotta..."
  • over 5 years ago05/31/17 at 9:25 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom replied to the discussion Playlist not playing on publish
"Hi Alyssa,    Thanks! Testing it on the provided link does indeed play the audio on the playlist for me as well. Would you mind checkin..."
  • over 5 years ago05/31/17 at 6:00 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom replied to the discussion Playlist not playing on publish
"Hi Alyssa,  I just tried it on Firefox, and the playlist did play there. Unfortunately, most of the audience is on Chrome.  I'll attach..."
  • over 5 years ago05/30/17 at 8:21 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom replied to the discussion Playlist not playing on publish
"Hi Alyssa!    I'm using Presenter '13, and the browser I'm using is Chrome. I'm using PowerPoint 2013.    Thanks!"
  • over 5 years ago05/30/17 at 2:38 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom started a new discussion Playlist not playing on publish
"I have a playlist in one of my slides. When I preview the slide, the audio plays just fine. But when I publish, nothing is playing. I've ..."
  • over 5 years ago05/26/17 at 2:19 pm (UTC)
Activity
"Hi there! I'm trying to figure out how the tracking works, if you track by slides viewed. I have a short course (3 slides) and set track..."
  • over 6 years ago08/30/16 at 2:37 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom replied to the discussion Slides randomly not loading
"Will do! Thank you!"
  • almost 8 years ago03/23/15 at 3:26 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom started a new discussion Slides randomly not loading
"So this has happened with multiple tutorials that we've published... When users are watching our tutorials, sometimes a slide will not lo..."
  • almost 8 years ago03/20/15 at 5:50 pm (UTC)
Activity
"Ok. Thanks, Leslie! "
  • almost 9 years ago04/25/14 at 1:34 pm (UTC)
Activity
Chris Bloom started a new discussion Adjusting Video Properties AFTER You Insert?
"When inserting a video, I see this overlay asking whether to play it automatically or not, display player controls, etc. All that makes s..."
  • almost 9 years ago04/25/14 at 9:36 am (UTC)