Matt Burgon
Matt Burgon
Activity
Matt Burgon replied to the discussion Video in Rise
"Ok Alyssa, which one should I send, my workaround or the one that plays automatically? Thanks, Matt"
  • almost 3 years ago06/13/19 at 9:00 am (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion Video in Rise
"Sorry Alyssa, I forgot to mention that the videos have closed captions, so they were created in Storyline, then imported into Rise as a S..."
  • almost 3 years ago06/12/19 at 9:30 am (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion Video in Rise
"Thank you. I uploaded the mp4 videos to Articulate 360, then added them to the course from there, into Rise. Fine in preview, but not as..."
  • almost 3 years ago06/06/19 at 3:14 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon started a new discussion Video in Rise
"Hi Everyone, The videos in my course are set to only play when the play button is clicked for each video. In preview mode they work fine...."
  • almost 3 years ago06/06/19 at 10:06 am (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion Write, print and capture an action plan
"Thanks for the quick responses. Had a quick look and this should get us up and running. Thanks very much Phil and Matt"
  • almost 4 years ago06/20/18 at 11:41 am (UTC)
Activity
Matt Burgon started a new discussion Write, print and capture an action plan
"Just a quick question - Can we produce a slide with an action plan on it and this is the tricky bit....have it so the learner can write t..."
  • almost 4 years ago06/20/18 at 10:01 am (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"yes good point. i'm trying to see what's possible with using animation with html5 and to have the published files work for desktop &..."
  • almost 7 years ago08/04/15 at 5:38 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Chad, thanks for your help, you've got me a lot further than i was this morning  "
  • almost 7 years ago08/04/15 at 5:25 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"I'm using Windows 8 / Chrome 44.0.2403.125, so maybe windows 8 is the problem. updating to 10 soon so i'll see what that does  "
  • almost 7 years ago08/04/15 at 4:44 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Hi Chad, Chrome on PC. Thanks, Matt"
  • almost 7 years ago08/04/15 at 4:07 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Hi Leslie, This is about getting it to play from a button not clicking on the video itself, because if you have an interactive e-learnin..."
  • almost 7 years ago08/04/15 at 3:52 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Hi Chad, Yes it works, thank you. Works with I.E but not Chrome, not sure why, any idea? Good to know it works with Safari.  "
  • almost 7 years ago08/04/15 at 3:47 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Hi Leslie, Just trying to understand what can and can't be done. If I have a screen with 3 buttons (for example) and each one triggers ..."
  • almost 7 years ago08/04/15 at 8:58 am (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"ok so you can't have a button activating the video in html5?"
  • almost 7 years ago07/30/15 at 4:00 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Hi Leslie, Yes I see that, but I want it to play when the button is clicked, not for the user to click on the video itself. Thanks, Matt"
  • almost 7 years ago07/29/15 at 4:39 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon replied to the discussion animation for html5
"Hi Leslie, Yes here it is. Works fine with html but not html5 when published. Thanks, Matt"
  • almost 7 years ago07/29/15 at 3:27 pm (UTC)
Activity
Matt Burgon started a new discussion animation for html5
"Hi All, Trying to get a video animation to play (in a layer) from a button (trigger) on a base layer. Works fine when published in html ..."
  • almost 7 years ago07/23/15 at 10:13 am (UTC)
Activity
"The button only seems to be visible on the base layer. when i move it to another layer (so it appears above to movie) it wont show when p..."
  • 9 years ago03/15/13 at 9:12 am (UTC)
Activity
"I've managed to get the movie to play by clicking the button. I had to add a trigger to the button to "show layer", then added the layer ..."
  • 9 years ago03/15/13 at 8:03 am (UTC)
Activity
"Hi Dennis, Should the button be on a different layer with it's own trigger?  Thanks, Matt"
  • 9 years ago03/15/13 at 6:04 am (UTC)
Activity
Matt Burgon started a new discussion Playing flash movie when button is clicked?!
"Despite assigning triggers to make the movie only play once the button is clicked, my flash movie is playing automatically when I view th..."
  • 9 years ago03/15/13 at 4:52 am (UTC)