Silvia Vantusso
Silvia Vantusso
DI.GI. Academy
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Incorrect answer layer not displaying - SL1
"Sorry to trouble you all.. it's a long time I do not use articulate storyline and I have a small issue at the moment in creating a quiz. ..."
  • 6 years ago03/06/15 at 7:50 am (UTC)
Activity
"Fantastic Antony! It worked. Thanks a lot. Silvia"
  • almost 7 years ago06/05/14 at 5:13 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Change state of a button when a variable = true
"Hi all, I do not know exactly what I am doing wrong, but I do not manage to change a state of a button in a slide (menuslide), when a ce..."
  • almost 7 years ago06/05/14 at 3:02 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Course Completion by Slides Viewed
"Hi Dan, Hi Chirstine, thanks to both of you. ... I know about 1.9. At the moment we have 2 versions (1.9.6 and 1.9.3) I tested your sugge..."
  • over 7 years ago01/27/14 at 1:38 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Course Completion by Slides Viewed
"Hi all, I think I have a similar problem. Here a brief description: I created a course publishing it as LMS for which I would like to mon..."
  • over 7 years ago01/24/14 at 4:28 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Quality video editing in SL
"Sorry the images were missing. Here the result of Gspot for my video file: Here the error in opening the video with Video Encoder"
  • over 7 years ago12/16/13 at 1:16 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Quality video editing in SL
"Hi all, I need to create a course embedding several mp4 files. It is the first time I use video functionality in SL so I read first follo..."
  • over 7 years ago12/16/13 at 1:13 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Finish button not working
"Hi Jay, I do not remember exactly what it was... anyway I had a similar problem recently. See post: http://community.articulate.com/foru..."
  • over 7 years ago10/14/13 at 12:27 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Quiz Result slide in SL not working
"Hi Leslie, upload done. Thanks for your help. Silvia"
  • over 7 years ago09/26/13 at 12:48 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Quiz Result slide in SL not working
"Hi Leslie, Shall I upload it somehow or attach it here? Silvia"
  • over 7 years ago09/25/13 at 12:18 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Quiz Result slide in SL not working
"Hi all, I created a really simple quiz in SL, creating my own correct/incorrect feedback slides with a custom "continue" button. At the ..."
  • over 7 years ago09/24/13 at 3:05 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Strange behaviour of branching from a quiz
"Hi Ashley, thanks for your answer. I uploaded my file... let's wait. Bye and thanks again. Silvia"
  • over 7 years ago09/09/13 at 4:41 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Strange behaviour of branching from a quiz
"Hi all, I added a quiz in a SL course, but I would like to have my own submit (in the single question slide) and continue (in the feedbac..."
  • over 7 years ago09/05/13 at 2:07 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Customize Quiz radio button
"Ahley! Fantistic... you're right! Really easy ! Silvia"
  • over 7 years ago09/05/13 at 12:41 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Customize Quiz radio button
"Hi all, I am creating a quiz with Storyline and I would like, in order to have a consistent style, to have background colour of the radio..."
  • over 7 years ago09/04/13 at 3:03 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Tracking quiz problems and doubts
"Hi Justin, thanks for your answer and sorry for my delay in answering you. About question 1 (I use your order now) I am wordless, as I up..."
  • almost 8 years ago07/23/13 at 3:32 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Course not tracking correctly
"I tested it with several browser IE8, IE9, IE10, Firefox 22... Silvia"
  • almost 8 years ago07/18/13 at 2:35 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Course not tracking correctly
"Hi all, I just completed my second course with articulate storyline (Update 1 1208) and I uploaded it in moodle 1.9. I published it as LM..."
  • almost 8 years ago07/18/13 at 1:55 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Tracking quiz problems and doubts
"I published a quiz as LMS with options that you can see in attachments. I uploaded it on moodle 1.9.x and let it open in the same browser..."
  • almost 8 years ago07/18/13 at 1:44 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Finish Button is not working in quiz maker
"Hi Christine, I solved it. It was a problem of the Platform. In LMS sometimes the test is saved already as completed and it do not give t..."
  • almost 8 years ago07/05/13 at 1:24 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Finish Button is not working in quiz maker
"Sorry Christine! Yes the quiz is uploaded on LMS. When I click the finish button I am already using the published versin on LMS, not view..."
  • almost 8 years ago07/03/13 at 11:08 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Finish Button is not working in quiz maker
"Sorry another information was missing. In Chrome the finish button works fine! Silvia"
  • almost 8 years ago06/28/13 at 2:51 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso replied to the discussion Finish Button is not working in quiz maker
"Hi all! I have same problem. Quiz created in quizmaker (with submit all answers) but finish button doesn't work (nothing happens when cli..."
  • almost 8 years ago06/28/13 at 2:47 am (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion jumping to next slide after having clicked every button
"Hi all, I am creating my second course in Storyline... so sorry for my questions.. I have created a slide with a certain number of pictur..."
  • almost 8 years ago06/13/13 at 11:52 pm (UTC)
Activity
Silvia Vantusso started a new discussion Incorrect answer layer not showing
"Hi all, I inserted in my course 3 multiple choice slides. Slide properties I visible below. I do not understan why the layer for the corr..."
  • almost 8 years ago06/05/13 at 4:29 am (UTC)