Flash Player 16 Issue

Hi Everyone, 

Adobe released Adobe Flash Player 16 on December 9, 2014 and, as a result, Articulate Engage won’t operate. Published content isn’t impacted.

We’re working fast and furiously to fix the issue and will release an update to address it as soon as humanly possible.

Stay tuned,

Brian Gil

Head of Product Operations

 

*UPDATE* The issue has been resolved. Studio '13 users, please upgrade to the latest version at your earliest convenience. Studio '09 is unaffected.

23 Replies
Jay Frischkorn

Hi

Locally.   I was going into the project to make some updates.   Worked on it last week with no problems.   Today I can't get the tabbed interactions to save in Ppt correctly and it throws off a 404 error when I try to do a preview.

Jay

Sent from my Verizon Wireless 4G LTE Smartphone

Jay Frischkorn

After much research I came across a problem reported about a year ago that matches my problem.  The recommendation was to open PPT as the Administrator.  This works so long as I open the eLearning program from PPT. 

If I try to open the program directly I continue to have the same (can't find this website/page) problem.  I did repair and updates and didn't see anything change.

So I have a workaround for the immediate problem, but no long term answer/fix or reason why this suddenly changed.

Thanks

Paula DuMond

When I attempt to download, I click RUN to download the .exe file.

I then receive an Internet Explorer - Security Warning asking me if I want to run this software, to which I reply RUN. 

The Install Wizard then begins to run , but returns an error message that reads as follows:

"The installed version of the application could not be determined. The setup will now terminate".

Paula DuMond

I also just opened the same .ppt file that I keep receiving the Adobe Flash error message for, to add a Quizmaker acknowledgement to it, and I am now receiving another error message. I have attached it here for you to review.

Heck of a way to start a Monday morning. :)

Paula DuMond

I followed the steps to uninstall and reinstall the software. However, when I try to enter my serial numbers to activate the software, I can't click on Activate.

Is there something I might be doing wrong to have to uninstall and reinstall and reactivate my software every year or so? I have had to do this a couple of times since I have initially installed it a couple of years ago.