PPT Does Not Recognize Inserted Interaction?

Hi,

I have a PPT with three inserted interactions, which I am linking to from a table contents slide. Two out of the three interactions link just fine, but I am having trouble with the one. I have hyperlinked them, but when I publish it, the one troublesome hyperlink either drops out completely, or if it does work, it goes to a blank slide and freezes the presentation. These results have varied depending on how many times I've re-published, re-inserted, or re-hyperlinked.

To hyperlink, I've right-clicked to the Hyperlink option, then select the Place Within This Document option, and click on the slide that is the interaction I want to link to. For all other slides I've done this for (some interactions, some not), the window shows a preview of the slide I want to link to. I've noticed that for this slide in particular, no preview shows up. I've tried creating content in two different types of interactions and it still does this.

I don't know if it's an engage, PPT, or presenter issue. Can you help?

Thank you,

Melissa

4 Replies
Peter Anderson

Hi Melissa,

Are you able to send us your files so we can take a closer look at what's going on? Please create an Articulate Presenter package, then upload the zip file to our server. You can review how to do this here: 

 

Send to Articulate Presenter Package – Articulate Presenter ’09 Help

 

Upload the resulting zip file from your computer to our server using this upload form: 

 

Articulate Support - Upload Your Files for Review 

 

Thanks!