7 Replies
Aidin Dejdar

HI Ashley,

 

I have 3 screenshots for you. As you can see;

 

* When I open the project with Google Chrome, it stuckes at first page and just trying to load the page.
* When I open it with Microsoft Edge, it has some loops. It means it loads 2 first pages then goes back to first page. After 3 or 4 time, it shows the attached message.
* When I open it with Internet Explorer, it does not show any thing.
Note:

 

* All of our browser are updated.
* The project works well with Firefox however, sometimes some of our colleagues have problem with last page. It means, at last page the software (Storyline project) supposed to send a message to our LMS about completion of the course but sometimes it does not happen and we have a loop at last page.

 

I hope you can find a solution as we should run many courses for more than 17000 people here. I do not want to answer them one by one about this problem.

 

Regards,

 

Leslie McKerchie

Hi Aidin,

It looks like you've replied to this conversation via e-mail, which does not allow the images to populate in the forums. Your signature is attached above and you can remove that if needed by clicking ‘Edit’ beneath your response. Here’s a quick Peek video if you need help.

Are you viewing the courses on the LMS as your learner would or in a local environment? Local viewing can cause some security issues that you may be running into.

Another great test is to upload the content to SCORM Cloud as a comparison, which then lets us know if the issue lies within the project or the LMS.

If you need any help with testing or need us to take a look, then with your permission, I'd like you to share your project file with our support engineers to investigate what's happening. You can share it privately by uploading it here. It will be deleted when troubleshooting is complete.