Loading animation won't go away in Brightspace

I have a SL interaction loaded into D2L/Brightspace. It works fine except that the loading dots won't go away, even when it's clearly fully loaded. I am running the files from the course file manager, so they aren't streaming from anywhere. Thoughts?

Here is a screencast of what is happening:

https://www.screencast.com/t/oGEyGWx0

5 Replies
Caroline Nichol

Hello Tianna, we are experiencing the same issue!

There are many posts online about this same exact problem, but there are no solutions or follow-ups. Have you found any solutions on your end? 

I don't believe it's an individual computer problem or browser problem but a problem with either the Articulate files or the D2L/Brightspace integration. We have tested and multiple users experience the same spinning wheel. 

Any thoughts?

Leslie McKerchie

Hello Caroline,

Thanks for contacting us and sharing that you're running into a similar issue.

I'm curious if you are able to replicate the issue that the users are experiencing? Is there a common browser at play?

The best way to identify if the issue lies within the project or the LMS is to test in another environment, such as SCORM Cloud.

Let us know what you find or if you need some assistance testing. With your permission, I'd be happy to publish the project file for you so we can investigate what's happening. You can share it publicly here, or send it to me privately by uploading it here. I'll delete it when I'm done troubleshooting.