10 Replies
Tammy Baca

It's still now working.  I'm stumped. I have 3 courses all set up exactly the same and one works and the other 2 do not.  The button is there and works but not labeled.  I changed the language to English from the drop down and all the fields populated.

Any tips would be appreciated.  I have to get this back into production ASAP.

Ashley Terwilliger

Hi Tammy,

What browser are you using to view this course? A 404 error means the file is not there at all, so missing them is a bit redundant. :) 

If the LMS team thinks they're missing, I'd look at ensuring you've uploaded all the files from the published output folder to ensure everything is up there. 

Tammy Baca

I am using Internet Explorer 11.  I reviewed the course in the LMS again just now and it works perfectly except for the resume not being labeled.  The LMS guy actually said that there were numerous 404 File Not Found errors during testing. He provided a list of 27 404 Errors.  I can't find anything in the output folders and I can't send the file for you guys to view.  I've tried opening the source file and saving it to my desktop and rezipping but nothing seems to fix this. I'm not sure what to try next.

Ashley Terwilliger

Hi Tammy,

I'd look at republishing your course and ensure that you've provided the entire contents of the published output folder to your LMS team, and I'd look to zipping it as well to ensure that none of the elements get moved or deleted as you need to keep the file and folder structure exactly as it. Did they say what files were missing? Perhaps you may also need to ensure you're using the publish method that they require - you'll want to publish for LMS as detailed here and then confirm with the LMS team which output such as SCORM, AICC, Tin Can, etc.