14 Replies
Wendy Farmer

Hi Daniel

weird behaviour - I tried publishing and got same result. I'd say it has something to do with your custom font Exo 2...but not sure how to fix it - sorry. Here's a link I found about non-standard-fonts - not sure if it helps you.  Talks about exceptions when custom fonts used on variable references.

https://community.articulate.com/discussions/articulate-storyline/publishing-with-non-standard-fonts

I'd log a support ticket to get them to check it.

www.articulate.com/support

Leslie McKerchie

Hi Marie!

I popped in to check on Daniel's issue for you and it was reported to our QA Team for review. His issue is related to the slide size of his project.

WORKAROUND:
1. Slide size should be below the following resolution:

Lower than 760x570 for 4:3 aspect ratio.
Lower than 970x546 for 16:9 aspect ratio.

If your issue seems different, then I would encourage you to share as well.

Ashley Terwilliger-Pollard

Hi Justin, 

This is still an open issue and something we've seen in the latest versions of Storyline as well. 

This discussion is marked for update once we have more info to share - so we'll keep you posted here.

In the meantime, two workarounds are to: 

  • Use a story size of lower than 760x570 for 4:3 aspect ratio or lower than 970x546 for 16:9 aspect ratio.
  • Create a custom Review layer for those text entry slides - the layer needs to be manually created and named anything other than "Review" 

Thanks for checking in here and we'll keep you posted!