Import Engage '13 in Storyline 2 error: "Engage not installed"

Hi,

I have Studio '13 and Storyline 2 installed on my system and importing Engage '13 interactions into Storyline 2 are not working. I receive the error message "Engage not installed". I tried to read through all previous discussions but couldn't find no solution. Anyone to provide me an easy way to do this?

Thank you.

 

Patrick 

15 Replies
Patrick MAETENS

Yes. No succes

Kind regards.

Patrick

CONFIDENTIALITY / DISCLAIMER: The contents of this e-mail are confidential and are not to be regarded as a contractual offer or acceptance from GS1 (registered in Belgium).
If you are not the addressee, or if this has been copied or sent to you in error, you must not use data herein for any purpose, you must delete it, and should inform the sender.
GS1 disclaims liability for accuracy or completeness, and opinions expressed are those of the author alone.
GS1 may monitor communications.
Third party rights acknowledged.
(c) 2016.

Leslie McKerchie

Hi Patrick!

I wanted to first mention that replying to the forums via e-mail attaches your signature. You are welcome to pop in and edit if needed.

Secondly, does your Engage software work as a standalone or is there perhaps something awry with the install? You may need to conduct a repair on the software.

Leslie McKerchie

Hi Darren,

Looks like you may be replying via e-mail, which does two things:

  1. Does not allow your attachments to come through to the forums
  2. Attaches your e-mail signature

So, be sure to click 'View' to pop directly into the forums and you can edit your previous reply if you need to remove that signature and then attach the .intr file as requested.

Leslie McKerchie

Hi Darren,

As long as Engage '13 is installed and activated, this should be working for you.

I appreciate you sharing your .intr file so that we can take a look and of course it imported as expected for me. I'm attaching the .story file.

It's interesting that your Engage seems to be working as a standalone, but Storyline is not seeing it.

Perhaps a repair of your software will help.