Pick One - Quiz reveiw does not work when output in HTML5

I have created a Pick One quiz that automatically advances through the questions. If you answer no to the third question it jumps to the results slide. The Quiz works fine in Flash but, when it is published in HTML5 the review does not display. The attached file contains a sample of the quiz.

6 Replies
Leslie McKerchie

Hi Jeff!

Do you see that behavior in my published output? 

http://s3.amazonaws.com/tempshare-stage.storyline.articulate.com/stp19hlqiidkaa8v3l10t01dradhg4/story_html5.html

It seemed to work fine to me unless I am misunderstanding.

Be sure that you are publishing and testing from your intended environment.

Leslie McKerchie

Thanks Jeff! Took another look to understand, and I misunderstood that the quiz was not going to the results slide, not that the issue was during quiz review.

I'm taking another look, but I wanted to pop in and let you know that responding to the forums via e-mail attaches your signature, but you are welcome to pop in and edit that if needed.

Leslie McKerchie

Thanks for your patience Jeff!

I think we are on the same page now. Take a look at this:

http://s3.amazonaws.com/tempshare-stage.storyline.articulate.com/stp19hltnpcvu0i1goo11an14br13vm4/story_html5.html

There were some conflicting triggers on your slides - advance by user, but a trigger to auto advance at the end of timeline, and a trigger to advance by next button for example.

Your HTML5 content was flying through those slides on review because of the trigger to advance.

Take a look at the attached file. I hope this helps.