6 Replies
Melanie Sobie

Is there perhaps a second feedback master that showed up later? I had this problem once and couldn't understand why my feedback master wasn't applying the right formatting. After much frustrated lost time, low and behold, I found out there was a "rogue" additional feedback master that had appeared and was acting as the primary. I never figured out why that happened, but I had to do a lot of work to get rid of it.

S M

Thanks, Ashley and Melanie. I was able to get the Continue button to display as desired by following the instructions in your link - I didn't know it had to be done that way! 

One thing that does not work is that I formatted the text in the feedback header (Correct/ Incorrect) to be Bold. But it does not show up as Bold. Does that need to be done in a particular way too?

(Melanie - I have dealt with the "rogue" master problem too earlier. So I knew to look for that one. But thanks for chipping in!)

Natasha Bomba

Hi. Having a similar issue. Made some changes to the feedback master. Now there are several rogue versions which it won't allow me to delete. As well, all the buttons just say "button" instead of continue. When I tried to adjust them on the states, or even just tried to change the font colour or remove bold, the whole button changed colour and shape for no reason. I'm using SL2. Any advice?

 

Christie Pollick

Hi, Natasha -- Sorry to hear you are having difficulties! Have you had an opportunity to review this information on Unexpected or Erratic Behavior in SL2? You may find it beneficial to run through the repair steps listed, as well. 

If issues persist, you are certainly welcome to share your file and we will be happy to take a closer look for you. Please use the ADD ATTACHMENT button in the bottom left of the reply box, and browse from there! :)