Lightboxed content not displaying

I'm creating a trivia game where a marker moves along a motion path and displays a lightbox when the motion path completes. The lightbox displays a quiz question that must be answered before the marker advances to the next question. 

I have layers for subsequent moves of the marker, and everything works EXCEPT, when the lightbox for the quiz question displays using a trigger on the layer, there is no content! I can see the navigation controls, the transparent background, but no content. I saw another discussion with a similar problem, but it appeared to be browser-related. This happens in Preview and Published.

Can anybody help?

4 Replies
Leslie McKerchie

Hello Diane,

Thanks for reaching out and sharing what you are experiencing with your project during preview and publish.

This is an issue that our team is aware of specific to:

  • A lightbox comes out blank when launched the second/succeeding time
    • It is most prevalent if the lightbox trigger has the "Show Navigation Controls" checkbox selected

I've added this conversation to our report so that we can share updates with you here.

Lauren Connelly

Hello Diane!

I appreciate you taking the time to report this issue to us! I'm excited to share that the fix for this bug was released today in Storyline 360 (Build 3.51.24979.0). 

You'll find this bug fix included with other fixes and features in our latest version of Storyline 360.  To take advantage of these enhancements, make sure to update Storyline 360 on your Articulate 360 desktop app!

Our team is available in this discussion or in a support case if you have additional questions!