Master slide triggers for question bank

 Hi

I am having issue with Master slide triggers not behaving as expected.

I have used question counter and it is not working properly in 'Review' with 'Previous' and 'Next' button.

I have attached the screen shot of triggers in the master slide and also the storyline.

Thanks

Regards

 

5 Replies
Suparna Sathe

Hi Wendy,

Yes,it is 'review' button in the result slide
Thanks

Suparna Sathe

Systems and Admin Coordinator
Education and Training Centre
130 Little Collins St Melbourne 3000
t (03) 9251 5212
e SSathe@unitingagewell.org
w www.unitingagewell.org
[cid:image001.gif@01D40FBF.A0400F70]

TTY users phone 133 677 then ask for 03 9251 5200
Speak and Listen (speech-to-speech relay) users phone 1300 555 727 then ask for 03 9251 5200
Internet relay users connect to the NRS (see www.relayservice.com.au for details) and then ask for 03 9251 5200

This email is confidential. If you are not the intended recipient, any use of
the information is prohibited. If this email is received in error please
notify us immediately by return email and delete the email and any
attachments.

The Uniting Church in Australia accepts no liability for any damage caused by
this email or its attachments due to viruses, unauthorised access or
alteration. Unless otherwise stated any views or opinions expressed are those
of the author and not necessarily those of the Uniting Church.

Visit our web site at http://www.unitingagewell.org

Ashley Terwilliger-Pollard

Hi Suparna,

Thanks for sharing that insight and your file. I gave it a test in preview and noted that the variable numbers are adjusting on the Review, and showing correctly as I use the next button to advance but using the previous button kept adding to the variable. 

I was looking for your triggers to adjust this, and didn't find the slide master you were using. Could you let me know what number that is? 

also, it looks like your email signature came through when you replied via email. You can remove that if needed by clicking ‘Edit’ beneath your response. Here’s a quick Peek video if you need help.

Ashley Terwilliger-Pollard

Thanks Suparna. It looks like you're adding 1 to the CurrentQuestion variable when the timeline starts but your image showed adding it when the user clicks the buttons. If those triggers do exist elsewhere you'll find that it's actually going to keep adding to it based on the timeline starting. 

I couldn't find the triggers you showed in your image any of your slide masters or feedback masters, but it does look like there are a lot of extras in there that could be causing trouble too? I'd look at pairing those down, so that it's less confusing as you edit your project and share with others.