Running a Story off a CD-ROM

Hello!  I encountered a problem today that really has me stymied.

I created a project and published it. It runs fine off my hard drive. (I can go to the folder and  double-click Launch_Story.exe and it takes off like it should).

When I publish for a CD-ROM, and then create a CD, all the files on my hard drive copy to the CD (including the Autorun.inf file and Launch_Story.exe).  But when I load the CD into the drive bay of any computer in my office, the bay churns as it reads the file, then throws up an empty Story Line player, but it is empty.

Any ideas what could cause this?

6 Replies
Christine Hendrickson

Hi Richard,

Have you tried burning the content on another CD to see if it may be an issue with the original disk? If that doesn't work, are you able to share the .STORY file with us, so we can test it out?

You'll be able to attach the .STORY file on the second page of the following form:

Articulate Support - Submit a Support Case

Please be sure to include a description of your issue. Please also include the URL for this thread in the form. Also, please share the case number with me. You're welcome to do so here, or in a private message. This way I can follow the progress of the case and update this thread.

Thanks!

Christine Hendrickson

Good morning Richard

I was checking in on your case this morning and I see that burning the disc with Nero seems to have resolved the issue. Very happy to hear it's working for you now. If you run into any other problems with this, please let us know.

Thanks and have a great day, Richard!

Christine