Unable to publish to video - hangs indefinitely

I was able to publish a similar sized training previously, but with this file it keeps hanging about 9 slides in. I've tried about 10 times now.

I was able to publish one slide - testing slide 9 to see if there was some issue with that slide specifically.

The file is stored locally and being published locally. 

We're on the latest storyline build 3.31.19951.0.

 

The file is one scene with about 40 slides, each with audio. There's one video file at the start.

 

Thanks for your help

7 Replies
Leslie McKerchie

Hi Fazzi,

Thanks for reaching out and letting us know what you are running into when publishing your project.

Did you intend to share your .story file so that we could take a look?

If you cannot share it here in the forums, then with your permission, I'd like you to share your project file with our support engineers to investigate what's happening. You can share it privately by uploading it here. It will be deleted when troubleshooting is complete.

Leslie McKerchie

Hi Noelle,

We have a current issue that we are currently investigating specific to courses getting stuck during the encoding process. Is this what you are running into as well?

If so, the current workaround is to install a previous update, Update 35:

Let me know if this works for you as well or if you're running into a different issue.

Todd Fraser

I'm also having these issues now.  The issue seems exclusive to mobile.  When I move on to the next slide, the slide won't progress (I get the three dots of death...)

Anyone else had this issue and know the solution?

I've tried adding a "stop media" trigger to the next button, but still doesn't work