7 Replies
Robert McLaughlin

Hi,

Many thanks for your email and offer to assist. I was unable to send you my
package as my email client said it exceeded the allowable file size - the
file was 530MB. It is a training program spanning some 200 plus slides with
video and audio.

The program works fine, however this is what I am trying to achieve:

1. I would always like the program to open in full screen mode for the
end user

2. Also, when the end user selects the pdf file contained in Resources I
would like that pdf document to open up on top of the program for easy
viewing, currently it opens up behind the presentation and the end user may
not know it has opened unless he reduces the size of the presentation on the
screen to reveal the opened document.

Hope you can assist.

Kind regards

Robert McLaughlin

---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus

Robert McLaughlin

Hi Leslie,

Thanks for your reply, I am using chrome as my browser but the program will
be distributed to various Health organisations for use by their employees so
I am unsure as to what browser they will use, I believe they will make

the program available to their employees via their organization`s Intranet
or Scorm compliant Learning Management system.

That aside, I am still lost as to why on my computer the document opens up
behind the presentation, so therefore I have to scale down the size of the
presentation to see the document. I just imagined that when I open the
document it would then become the active screen ...could it be a windows
setting? This has got me baffled

Sorry to hassle you

Bob

---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus

Robert McLaughlin

Hi,

When I try to insert a small video into my powerpoint via the Articulate
insert video icon on the articulate ribbon I get the following message

Powepoint has stopped working

And then I get this small dialogue box - Status - Packing project file.
Pleae wait and it just stays there forever and ever and it only goes
away when I reboot but re- appears again when I try to insert a video

Any suggestions on how to fix this problem

Many thanks

Bob

---
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
https://www.avast.com/antivirus