Courses on iPad - audio and visuals intermittent

Hi,

I created a course using Studio '13 and published to HTML5 for viewing via our LMS. I've had users report that the course ran fine, one person who said he could not hear the audio (although the volume on his iPad and the course were turned up) and one person who said she could hear the audio but not see the slides.

Are there any suggestions of how can troubleshoot this issue?

Thanks,

Leslie

1 Reply
Christine Hendrickson

Hi Leslie,

First, can you tell us if you know what browsers and versions your learners are using when they see these issues? Do you know if there's a similar thread connecting them (same browser or version, etc.)?

It may help to test your course outside of your current LMS. I recommend using SCORM Cloud to test your content.

If you're using AICC content please take a look at the article below for testing information:

Articulate Support - Testing Studio '13 AICC content at SCORM Cloud

Another option would be to use our Tempshare server. Just keep in mind that this server is only available for testing content - it is not officially supported by Articulate and all content will be removed automatically after 10 days.

You're always welcome to try out Articulate Online, as well - it's available for a free 30 day trial.

If that doesn't help, try viewing the project in a different web browser. 

Here are the download links for the most popular browsers, just in case you don't have them:

Let me know if you still have trouble viewing your content after trying the suggestions above.

Thanks!