Hyperlinks with anchors

Hyperlinks with anchors to specific locations on pages work fine when I publish Articulate Presenter the first time.  However, if the PowerPoint is updated and republished, all of the anchors "disappear" from every slide--not from the attachments or interactions, only from hyperlinks on slides. Any idea why this happens or how to correct it?

5 Replies
Peter Anderson

Hi Linda, 

Mind sending us your files so we can take a closer look? Please create an Articulate Presenter package, then upload the zip file to our server. You can review how to do this here: 

 

Send to Articulate Presenter Package – Articulate Presenter ’09 Help

 

Upload the resulting zip file from your computer to our server using this upload form: 

 

Articulate Support - Upload Your Files for Review 

 

Please be sure to include a description of your issue, your version of PowerPoint, version of Windows and version of Presenter '09, which you can find in Help and Support -> About Articulate Presenter. Please also include the URL for this thread so I can follow up with you personally in the forums. And feel free to come back and leave your case number here so I can keep a close eye on it. Thanks!

Linda Watson

 It appears it isn't an Articulate problem. I find I have the same problem with Adobe Presenter losing the anchors the first time it is published. Articulate loses the anchors the second time it is published, so at least with Articulate there is a way to point to specific locations on Web pages. However, adding back all the anchors when the file is republished is a real pain.

I sent the problem to Microsoft PPT forum for their answer.  For 2010 they say to publish in .ppt format, but we want some of the .pptx features. I'll let you know if they provide any additional information.