Web Object plays in separarte window but not slide window

I created a software simulation using Adobe Capative 6.  The simulation was added to Articulate Presenter '09 as a web object.   The simulation runs if it is configured to "Display in a new browser window".   If I select the option to "Display in slide", I get a script error, "An error has occurred in the script on this page".   Do you want to continue running scripts on this page?   If I respond no, then the simulation will run.   How do I get the simulation to display in the slide, minus the script error?

7 Replies
Adrian Dean

Hi LaVerne,

Welcome to Heroes! When viewing the published output, are you viewing locally? What I mean is that if you published for the Web, then it should be viewed from a Web Server. If published for a LMS, then it should be viewed from a LMS, etc. Take a look at the following KB article.

Always Happy to Help,

Adrian

Crystal Horn

Hi there, Salwa. I'm sorry you're hitting a snag in IE with your course. Let me get some information from you so I can help with next steps:

  • I see that you have Storyline 3, but this discussion is in the Presenter forum. Could you just confirm which product you're using?
  • How did you insert your video? Is it a video from a file (e.g. MP4) or a video from a website (e.g. YouTube embed code)?
  • Is IE playing the video in a new window, or is it asking you to download the video?
Katie Gokhshteyn

Hello, Salwa. Appreciate these additional details!

I'm having a little trouble recreating what you're describing with a sample Storyline project on IE11 so I'll need your help:

  • Is this happening with all of your hosted videos or a particular one?
  • With your permission, I'd like to test your .story file on IE11 to dig into what's happening and will delete it after troubleshooting. If that works for you, here's where you can share the file privately with me.

Excited to take a closer look!