error 80070643 articulate storyline

hi,

I've been trying to install storyline in my pc, and every time i tries the same problem appears:

I've tried both .ZIP and .exe installation file, I've tried download the installation file from several different sorces, I've tried cleaning the computer from leftover files using third-party porgrams and it still doesn't work.

those are my pc specs:

can someone help me solve this problem?

7 Replies
Ashley Terwilliger-Pollard

Hi Itay,

I see that my colleague Shiela responded to you at the end of November (and I've included a copy of that below). If you don't see that in your inbox can you check your junk/spam folder for anything from Support@articulate.com?

 

From: Shiela Marcos, Articulate Support [support@articulate.com]
Sent: 12/2/2019 1:52 PM
To: israelibadam100@gmai.com
Subject: RE: Case #02057899: hi, I've been trying to install storyline ... [ ref:_00D30Txo._500f31My1E5:ref ]

Hi Itay,

Thanks for contacting Articulate Support!

I'm sorry to hear that Storyline 3 is not installing on your computer.

Please make sure to install any pending updates from Microsoft on your computer.

Since Storyline 3 is not installing on your computer, please follow the troubleshooting steps in this article to fix unexpected or erratic behavior in Articulate Storyline 3:

https://articulate.com/support/article/Storyline-3-How-to-Fix-Unexpected-or-Erratic-Behavior

You can skip the part where you are being prompted to uninstall Storyline 3. Please ensure that you are using a user account that has full admin privilege and to temporarily disable UAC.

If the issue still persist, please download and run Microsoft Fix It which can be downloaded here:

https://support.microsoft.com/en-us/help/17588/fix-problems-that-block-programs-from-being-installed-or-removed

After running Microsoft Fix It, please reinstall Storyline 3.

Let me know how it goes!

Shiela Marcos
Customer Support Engineer
Articulate Support - https://articulate.com/support/

itay cohen

I have'nt got anything in the mail...

(perhaps it's because of a typo "To: israelibadam100@gmai.com")

Anyway, I haven't been home for a while and I jusn now got the time to try all of this, and it didn't work. Can you please try and give me a solution for my problem?

Thanks a head :)