Kathy Lee
Kathy Lee
Activity
Kathy Lee commented on the download Storyline: Accordion Template
"Hi David, Thanks for your response. I forgot to mention in my original post that we're finding the Save As method has been causing er..."
  • over 6 years ago07/28/14 at 8:43 am (UTC)
Activity
Kathy Lee commented on the download Storyline: Accordion Template
"Hi David, I noticed in one of your previous responses that ".storytemplate files can be used over and over again to create new project..."
  • over 6 years ago07/25/14 at 10:10 am (UTC)
Activity
"Yes, thank you Steve for this update! I was having the same problem where the disabled object did not look like the custom state plus the..."
  • over 6 years ago05/23/14 at 2:21 pm (UTC)
Activity
Kathy Lee replied to the discussion Logo image in Menu is fuzzy
"Hello, I'm encountering the same issue and am wondering if there are any updates since September 2013. Thanks!"
  • over 6 years ago04/29/14 at 11:47 am (UTC)
Activity
"Leslie McKerchie said: Hi Khushbu! I took a look at the .story file that you shared here. You had the same variable for all slides, so Va..."
  • 7 years ago12/07/13 at 11:34 am (UTC)
Activity
Kathy Lee replied to the discussion Retake test with Question Banks
"Thanks, Ashley. A colleague figured it out: I had to go to the result slide, click Edit Result Slide, under the Options tab, check "Allow..."
  • over 7 years ago07/31/13 at 2:13 pm (UTC)
Activity
Kathy Lee started a new discussion Retake test with Question Banks
"Hello, I've created a story with four question banks, each question bank has two to three questions. Learners must answer one of the ques..."
  • over 7 years ago07/31/13 at 8:33 am (UTC)
Activity
Kathy Lee replied to the discussion WIndows 8
"Hi Cindy, I've forgotten about this post! No, no resolution and have been communicating with the support team. My problem has actually wo..."
  • over 7 years ago06/19/13 at 9:21 am (UTC)
Activity
Kathy Lee replied to the discussion WIndows 8
"Hello, First post!  I just switched to Windows 8 everything seems to be running fine except when I publish into Word:   1.    Immediat..."
  • almost 8 years ago02/11/13 at 2:30 pm (UTC)