Language selection page - tracking not working

hi there.  I have a 3rd party build of a course that is not working on our LMS.  It does not track or record completion on the Assessment. 

The course build contains multiple language versions and they have therefore built a Language Selection page in the root folder.  It seems as though communication is lost when a language is chosen and it launches the course from withn the language folder.  I managed to create a build using the English folder alone and this tracked perfectly. It's only when the course is launched from the language page where the issue arises.

I've attached a screenshot of the directory structure.

Any help on this would be appreciated as the 3rd party who built the course are available to help.

1 Reply
Peter Anderson

Hey Greg! 

Would you like to send us your files so we can take a closer look at what's going on? If so, please create an Articulate Presenter package, then upload the zip file to our server. You can review how to do this here: 

 

Send to Articulate Presenter Package – Articulate Presenter ’09 Help

 

Upload the resulting zip file from your computer to our server using this upload form: 

 

Articulate Support - Upload Your Files for Review 

 

Please be sure to include a description of your issue, your version of PowerPoint, version of Windows and version of Presenter '09, which you can find in Help and Support -> About Articulate Presenter. Please also include the URL for this thread so I can follow up with you personally in the forums. Thanks!