Bug Report: Hotspot interaction

Using a Hotspot interaction, I disabled the submit button from the player, and I inserted a custom submit button into the slide. I set a trigger on this button to submit the interaction. After choosing the correct Hotspot, the feedback results say "Incorrect". If I use the default submit button in the player it works, clicking on the correct Hotspot, I get the "Correct!" feedback.

18 Replies
Rebecca Fleisch Cordeiro

Hi Jackie,

I remember reading about this a while back...here's the work around

  • Create the submit button on another layer.
  • Create a trigger in the base layer to show the submit button layer when the timeline starts.

See attached.

Please shout out with any questions!

Rachel Craig

Howdy!

I am attempting this work around on my own project, but now my interaction will not show up. It only shows the submit button. I'm not sure what to do. I included the Storyline file I'm using. It doesn't look like the final version, but all the functionality is still there.

Any help would be greatly appreciated!

Thank you!

-Rachel

 

Rachel Craig

Sorry, Leslie, I am a bit confused. You removed the Submit button, and it worked? Or you removed the background from the Submit button layer, and it worked? I did do a work around where I was able to get the Submit layer to show anytime a user clicked on a hot spot, but I would like it to work when the timeline starts, as it does in the example above. Is this possible?

Rachel Craig

Hi, again, Leslie!

Thank you for the attached file! Sadly, when I went into the original course file where the quiz is, I was not able to find a blank layout when I right clicked the background. It is also not in the Feedback Master. I have no idea how that happened. The quiz is in a question bank and not inside of a slide yet.

Thank you so much for your quick replies and repeated help! I'm sorry this is turning out to be more complicated than I originally thought.

-Rachel