Screenshots do not post with comments in Review 360

Hi there, any idea why my comments on an eLearning course in Review 360 wouldn't post with screen shots of the affected slide?

Other members of my team tested doing the same thing I do and it worked fine, and I have the same abilities as they do otherwise. When I post a comment it's just text but the thumbnail showing what I saw never appears. This is true for dozens of comments.

Any help would be appreciated!

3 Replies
Alyssa Gomez

Hi Kayleigh,

I'm happy to help you solve this mystery! First, let me gather a few more key details from you. 

  • Are you on the latest update of Storyline 360? To check, click the Help tab, then click About Storyline. You should see 3.26.18364.0 in the bottom-right corner. 
  • What web browser were you using to view the course in Review 360 and make comments?
  • Do the slides with missing screenshots have videos on them?
Kayleigh Saum

Unfortunately, I didn't see your post reply until now. I am not sure of the version I was using at the time. However, it had just been installed for the first time a couple of weeks prior and, at that time, had never said "update available." I've since updated it as updates became available.

I believe I was using the latest version of Google Chrome to make comments, and none of the slides have videos.

Thanks for your reply!

Leslie McKerchie

Thanks for the additional information, Kayleigh.

You mentioned that the issue happened a few weeks ago.

We did have an issue specific to Storyline 360 and screenshots not displaying in Review 360 as expected.

This has been corrected in the latest update to Storyline 360.

Be sure that the content has been published to Review 360 with the latest update and let us know if you're still running into an issue when commenting.