Dr Dowzer
Dr Dowzer
Activity
"s there any advice on this? Many thanks"
  • 3 years ago03/03/21 at 12:02 pm (UTC)
Activity
Dr Dowzer replied to the discussion Blank screen when
"Many thanks Diane, very much appreciated!"
  • over 4 years ago09/24/19 at 12:42 pm (UTC)
Activity
Dr Dowzer started a new discussion Blank screen when
"Hi All, I am using the recently updated Articulate Storyline 3 and keep getting a blank screen when I preview the entire project and publ..."
  • over 4 years ago09/24/19 at 8:19 am (UTC)
Activity
Dr Dowzer replied to the discussion Blurry text and images - SL3
"Any updates on when this will happen for Storyline 3 please?"
  • over 4 years ago09/04/19 at 9:26 am (UTC)
Activity
Dr Dowzer replied to the discussion Which web browser is best!
"Thanks to all those who responded - useful to know. Will try to get an upgrade!"
  • almost 6 years ago06/07/18 at 7:38 am (UTC)
Activity
Dr Dowzer started a new discussion Which web browser is best!
"Hi Heroes,  I have some slide bars and can get them to work in Preview mode but when I publish them through Blackboard, they don't work ..."
  • almost 6 years ago06/06/18 at 1:54 pm (UTC)
Activity
"Hi Janet, I just removed all the links and started again. This resolved the problem for me."
  • 6 years ago02/23/18 at 8:37 am (UTC)
Activity
"Many thanks for this Deepak - so simple! I don't know what I was doing wrong!"
  • over 6 years ago01/15/18 at 9:02 am (UTC)
Activity
"Hi Deepak, Many thanks for your help with this. The problem is that the trigger is linked to the text box rather than the specific words..."
  • over 6 years ago01/11/18 at 2:19 pm (UTC)
Activity
"Hi, I have a text box with a couple of hyperlinks in it. When I insert the URL for one hyperlink it work fine. When I then insert the UR..."
  • over 6 years ago01/10/18 at 2:54 pm (UTC)
Activity
"Hi Wendy, I didn't realise that the base layer was also listed in the timeline further down the list. I was using the actual base layer...."
  • over 7 years ago02/15/17 at 12:43 pm (UTC)
Activity
"Hi Wendy, Thanks for this. It has worked in that the hot spot is working now. However, the objects that I need on the base layer are no ..."
  • over 7 years ago02/15/17 at 11:20 am (UTC)
Activity
"Hi, I am trying to hide objects on a base layer when hovering over a hot spot but so far, I can only make the objects greyed out. Is it ..."
  • over 7 years ago02/14/17 at 7:55 pm (UTC)
Activity
"Many thanks for this - a silly mistake on my behalf! Thanks for spotting this, I was toiling over it for ages!!"
  • almost 8 years ago06/09/16 at 8:55 pm (UTC)
Activity
Dr Dowzer started a new discussion Drag and drop submit button not working
"Hi, After completing a drag and drop and clicking submit, nothing happens?? What am I doing wrong?"
  • almost 8 years ago06/09/16 at 2:04 pm (UTC)
Activity
Dr Dowzer replied to the discussion Storyline Review Results Issue
"I've been struggling with this and then came across this fix. Many thanks for your help!"
  • 8 years ago03/11/16 at 2:25 pm (UTC)