Tin Telesforo
Tin Telesforo
Instructional Designer at Deltek Systems
Activity
"Thanks, Leslie. The problematic file has been uploaded. I have actually completed this project using another tool, but if we could sort t..."
  • 10 months ago04/05/21 at 4:42 pm (UTC)
Activity
"Hi! Any update to this? I'm having the same issue."
  • 10 months ago03/26/21 at 8:29 pm (UTC)
Activity
"Thanks for replying, Daniel. Apologies if my initial post wasn't very clear. 1) The file sizes--averaging 50MB--are not the issue; it's ..."
  • over 4 years ago05/09/17 at 12:44 pm (UTC)
Activity
Tin Telesforo started a new discussion Any best practices for 'Try It' simulations in HTML5?
"Hi Community, I have just completed a Try-It piece for systems training using SL2. I had to deploy in HTML5, as this is now the required..."
  • over 4 years ago05/08/17 at 12:03 pm (UTC)
Activity
Tin Telesforo replied to the discussion Error Message When Publishing
"Thanks, Matthew! Yes, I tried to do this and I was able to isolate the scenes (there are several) that seemed problematic. But I don't kn..."
  • over 4 years ago05/02/17 at 4:25 pm (UTC)
Activity
Tin Telesforo started a new discussion Error Message When Publishing
"Hi Community, I was about done with a Storyline 2 project, but when I tried to publish I got an error message (see attached). It had no ..."
  • over 4 years ago05/02/17 at 11:36 am (UTC)
Activity
Tin Telesforo replied to the discussion Videos on layers won't replay
"Hi Alyssa! I also experience this. Video on layer plays find the first time, but it can't be replayed--not even when triggered from a but..."
  • almost 5 years ago03/22/17 at 1:07 pm (UTC)
Activity
"Thanks so much for putting this together, Wendy. This is an elegant solution. I'll do the same for the rest of this project and will keep..."
  • almost 5 years ago03/05/17 at 9:41 am (UTC)
Activity
"Hi Wendy! It's a software simulation project, quite long, and might have confidentiality restrictions. So I just took the first five slid..."
  • almost 5 years ago03/05/17 at 12:48 am (UTC)
Activity
"Hi! I hope someone in the community can help me with my SL2 issue. I created layers on a master slide, and they work perfectly when I pr..."
  • almost 5 years ago03/04/17 at 11:53 pm (UTC)
Activity
Tin Telesforo replied to the discussion Seekbar takes me to wrong location
"Thanks for your replies, ladies. Ashley, I think there's no need to send the piece over now. I'll just have to approach this another way...."
  • over 8 years ago09/16/13 at 7:23 am (UTC)
Activity
Tin Telesforo started a new discussion Seekbar takes me to wrong location
"Hello there! I hope someone in the community can help with my seekbar issue. I have a slide with several, somewhat-complex layers. [This ..."
  • over 8 years ago09/13/13 at 11:25 am (UTC)
Activity
Tin Telesforo replied to the discussion Error Messages with Articulate Quizmaker
"Thanks, Christine. I'll definitely do that."
  • 9 years ago11/01/12 at 8:56 am (UTC)
Activity
Tin Telesforo replied to the discussion Error Messages with Articulate Quizmaker
" Thanks for your reply, Christine. I have actually seen the article you suggested and had sent it to our IT guyswho attempted to fix the ..."
  • 9 years ago11/01/12 at 2:00 am (UTC)
Activity
Tin Telesforo started a new discussion Error Messages with Articulate Quizmaker
"Hi Support, First-time Quizmaker user here, though the software is widely used in my team. I only had to edit and repurpose an existing ..."
  • 9 years ago10/31/12 at 9:06 am (UTC)